Despre noi

Apa alcalina - apa de masă natural alcalină Perla Moldovei

Firma noastră a demarat în 2011 cu comercializarea apei alcaline cu pH 9, Dr.Szalay Lugos îmbogăţită cu oxigen.

Actualmente obiectivul nostru principal este ca apa de masă plată natural alcalină Perla Moldovei, Dr. Szalay Lugos şi apa Kaqun să fie cunoscute în rândul consumatorilor din toată ţara.

Echipa noastră depune un efort continuu pentru a face cunoscută apa de masă plată natural alcalină foarte rară Perla Moldovei cu proprietăţi unice, prin organizarea de prelegeri informative, prin distribuirea de materiale promoţionale, prin transmiterea beneficiilor pe care le-au avut consumatorii noştri mulţumiţi cu efectele terapeutice ale acesteia.  Prin feed-backurile pe care le primim, putem realiza o informare pe scară largă a publicului referitor la proprietăţile benefice ale acestui produs relativ nou.

Cea mai eficientă reclamă a produsului nostru este experienţa consumatorilor şi faptul că aceştia împărtăşesc şi transmit la rândul lor mai departe familiei şi prietenilor câştigurile pe care le-au avut. După trei ani de muncă asiduă depusă, putem afirma că actualmente suntem prezenţi cu apa de masă Perla Moldovei în 22 de judeţe din ţară, respectiv pe pieţele din Ungaria, Spania, Marea Britanie şi Portugalia. Atât vânzările cât şi numărul clienţilor noştri cresc anual cu un procent de 20-30%, ceea ce demonstrează clar calitatea apei de masă natural alcalină şi interesul pe care-l generează în cadrul consumatorilor.

 

Sursa apei de masă natural alcalină Perla Moldovei este situat pe versantul estic al Munţilor Carpaţi în localitatea Sascut. Acviferul deschis prin foraj are o adâncime de 210 de metri, apa obţinută având la sursă o valoare pH de 9,1.

Deoarece apa trece prin mai multe straturi de nisip este filtrată devenind şi microbiologic pură.

  • Capacitatea maximă zilnică a sursei este de 200.000 de litri.
  • Actuala capacitate de îmbuteliere este de 60.000 de litri pe zi.